Impuls muziekonderwijs

Vraag nu subsidie aan bij het FCP
Met de subsidieregeling Impuls Muziekonderwijs kunnen scholen investeren in meer en beter muziekonderwijs op de basisschool. De Impuls Muziekonderwijs is een aanvulling op de activiteiten die al in het hele land worden ontwikkeld onder de noemer Cultuureducatie met Kwaliteit. Beide subsidieregelingen worden uitgevoerd door het Fonds voor Cultuurparticipatie. Scholen kunnen hiermee hun muziekonderwijs verbeteren, onder andere door samenwerkingen aan te gaan met andere partijen uit het muziekveld zoals bijvoorbeeld de Rotterdamse Muziekcoalitie.

Wat kan de Rotterdamse Muziekcoalitie hierin betekenen?
Bent u als school(bestuur) op zoek naar een sterke lokale partner om invulling te geven aan de subsidieregeling Impuls Muziekonderwijs van het Fonds voor Cultuurparticipatie? De Rotterdamse Muziekcoalitie heeft jarenlange ervaring in het geven van passend en vernieuwend muziekonderwijs op basisscholen in Rotterdam. Wij helpen u graag met het bereiken van uw doel om muziekonderwijs structureel een plek te geven op uw school. Onder aanbod vindt u programmas, lessen en activiteiten in een doorlopende leerlijn voor kinderen en jongeren, in en rond de school.

Neem voor meer informatie contact op met Annemarie Tel, programmaleider Overal Muziek. Bel tijdens kantooruren: 010 244 06 89 of stuur een mail:annemarie@overalmuziek.nl


Impuls Muziekonderwijs, hoe werkt het?

Aanvragen kan ieder jaar tot 1 april voorafgaand aan het schooljaar waarin u start met uw project. Meer informatie over de subsidieregeling Impuls Muziekonderwijs van het Fonds voor Cultuurparticipatie vindt u hier.